PRAVNO OBVESTILO

PRAVNO OBVESTILO

Pravno obvestilo

Pravni podatki podjetja

BiroNET, servis in prodaja računalniške opreme, Stanislav Germauc s.p.
Betnavska cesta 19, Tabor, 2000 Maribor, Štajerska - na zemljevidu
Davčna številka SI: 98655841
Matična: 3091961000

Pravno obvestilo za obiskovalce

Predmet pravnega obvestila so strani in vsebine na povezavi http://www.biro-net.si/. Vsebine so informativne narave in so last podjetja BiroNet podjetje za servis in prodajo računalniške opreme.

Informacije na spletni strani so redno posodobljene, a si pridružujemo pravico za morebitne napake. Pridržujemo si pravico, da vsebino teh spletnih strani kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog spremenimo brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti. Redno se trudimo posodabljati točnost podatkov in vsebin. Dodani dokumenti prav tako vsebujejo datum veljavnosti.

Vsebine tretjih spletnih strani so ustrezno označene z oznako ali z imenom spletne strani, katero boste obiskali, te strani upravljajo tretje osebe. Te vsebine so ustrezno in skrbno izbrane. Uporaba teh je na lastno odgovornost. Zaradi varnosti oz. uporabniški izkušnji se Vam ob kliku na povezavo odprejo v novem zavihku.

Obveščanje v primeru slabe izkušnje je zaželeno, da lahko v prihodnje še izboljšamo našo vsebino.

II.i Izjava o varovanju osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov v okviru te spletne strani po predpisih Splošne uredbe o varstvu podatkov (SUVP) je (v nadaljevanju zgolj "podjetje"): BiroNET, servis in prodaja računalniške opreme, Stanislav Germauc s.p.

Kontakt koordinatorja za varovanje podatkov:
info@biro-net.si ali +386 (0) 70 751-488
Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij smo Vam vedno na voljo.

Namen obdelave podatkov
Podjetje na spletnem mestu zbira osebne podatke (posredovane preko obrazcev). Podjetje v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja. Vaše podatke bomo uporabili za to, da bomo lahko odgovorili na vašo zahtevo. Obdelava in uporaba vaših podatkov temeljita na zakonskih določilih, ki upravičujejo take postopke z utemeljitvijo, da so potrebni za obdelavo vaše zahteve.

ČAS HRANJENA PODATKOV
Če niste podali soglasja za daljšo hrambo podatkov v okviru našega upravljanja odnosov z deležniki, podatkov ne bomo hranili dlje, kot je potrebno za izpolnitev zgoraj navedenega namena oziroma tako dolgo, kot se to zahteva pri obvezni hrambi podatkov.

VERODOSTOJNOST PODATKOV
Upravljavec spletne strani ali lastnik oziroma podjejte ne prevzema odgovornosti za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih podatkov, ki jih posreduje uporabnik. Kot uporabnik spletnega mesta ste dolžni sami poskrbeti za točnost in ažurnost vseh posredovanih podatkov v okviru spletnega mesta.

ZBIRANJE PODATKOV ZA PREGLED STATISTIKE UPORABE SPLETNEGA MESTA
Spletno mesto lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi uporabnikovega računalnika ter IP naslov naprave, s katero dostopate do spletnega mesta. Te informacije bodo uporabljene izključno za izdelavo splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Dodatna načela

NAČELO VARNOSTI
Obdelava osebnih podatkov temelji na strogih načelih strogega varovanja in zaščite podatkov ter pravic prizadetih kot najpomembnejše dobrine.

ZAKONITOST in TRANSPARENTNOST
Obdelava podatkov poteka na zakonit način in v dobri veri. Posameznik je pri zbiranju podatkov obveščen o načrtovani obdelavi (namen) in rokovanju s podatki.

SPLOŠNO O NAMENU
Podatki se zbirajo in obdelujejo z določenim, jasnim in legitimnim namenom. Podatki se ne obdelujejo z namenom, ki se razlikuje od dogovorjenega.
Zbira in obdeluje se le tiste podatke, ki so nujno potrebni za navedeni namen.

OMEJITVE ČASA HRANJENA PODATKOV in BRISANJE
Osebne podatke zbrišemo, takoj ko se namen, v katerega so se prvotno zbirali, konča in ko zakonski roki za hranjenje podatkov ne preprečujejo več brisanja.

Pravice
V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora.

Varovanje
Osebni podatki so tajni podatki. Z njimi je treba ravnati zaupno in jih z ustreznimi organizacijskimi in tehničnimi ukrepi varovati pred nepooblaščenim dostopom, nezakonito manipulacijo ali posredovanjem ter izgubo in uničenjem.

ELEKTRONSKA POŠTA
Če nam pošljete elektronsko sporočilo, bomo naslov vaše elektronske pošte uporabili le za korespondenco z vami. Prosimo, da upoštevate, da lahko obstajajo pri prenosu podatkov prek spleta varnostne vrzeli. Brezhibne zaščite podatkov pred dostopom drugih ni mogoče zagotoviti.

Pogoji in dodatne informacije

Vašega elektronskega naslova ne bomo posredovali naprej, tudi reklamnih materialov ne pošiljamo v elektronski obliki. Njegov namen je informativne in varnostne narave za večjo učinkovitost dela.

Po posredovanem povpraševanju boste na elektronski naslov dobili potrdilo o poslani ponudbi, mi pa se bomo potrudili odgovoriti v najkrajšem možnem času, večinoma najkasneje v 3 delovnih dneh

×

Imate vprašanje za nas?

Vsako povpraševanje skrbno pregledamo, zato Vas prosimo, da izpolnite vse potrebne podatke za uspešno obravnavo.

Izjava o varstvu osebnih podatkov
Vaše podatke bomo uporabili za to, da bomo lahko odgovorili na vašo zahtevo. Obdelava in uporaba vaših podatkov temeljita na zakonskih določilih, ki upravičujejo take postopke z utemeljitvijo, da so potrebni za obdelavo vaše zahteve.
Več informacij o tem, kako se vaše osebne podatke obdeluje, najdete tukaj.